Ohlédnutí za londýnskou Innovation Tour

Zeptali jsme se za vás Sue Reynolds,
regionální marketingové ředitelky pro oblast severní Evropy ve společnosti OpenText...

Jak hodnotíte letošní Innovation Tour v Londýně?
Byla vynikající! Akce typu Innovation Tour je skvělou příležitostí pro naše zákazníky a partnery, aby se setkali mezi sebou, sdíleli svoje poznatky a my měli zpětnou vazbu zase od nich a mohli jim předat nejnovější trendy z OpenTextu. Akce v Londýně měla velkou navštěvnost, za což jsme velmi rádi.

Která z přednášek zaujala publikum nejvíce?
Největší publikum měl Mark Barrenechea, náš CEO a CTO, s inženýringem EVP, Muhi Majzoub s VP Cloud Services a Savinay Berry, všichni sdíleli klíčové novinky z OpenTextu.
I v menších tematických sálech zazněly mimořádně zajímavé relace, například na téma ECM či GDPR.

Jaké bylo složení účastníků letošní tour?
Většina účastníků byli zákazníci, menší skupina partneři. Na akci se také objevila hrstka médií.

Jaký je přínos této akce pro účastníky?
Innovation Tour informuje zákazníky a partnery o vizích a plánech OpenTextu pro nadcházející roky. Probírají se zde i případové studie jednotlivých zákazníků, které se podrobně zaměřují na různé oblasti řešení, slouží ke sdílení informací a osvědčených postupů, které organizacím pomáhají co nejlépe využít produkty OpenText.

Jaké další projekty připravujete?
Po Innovation Tour následuje příprava OpenText Enfuse, v současné době pracujeme na blížící se Enterprise World 2018.

Je něco, co byste chtěla vzkázat čtenářům/zákazníkům společnosti IXTENT/OpenText v České a Slovenské republice?
Budete-li mít do budoucna příležitost zúčastnit se OpenText Innovation Tour, určitě ji využijte a přijeďte!

Děkuji za rozhovor.