Innovation tour 2018

V rámci dlouholetého zlatého partnerství se společností OpenText se IXTENT 12. a 16. 4. 2018  zúčastnil jako sponzor a vystavovatel mezinárodní konference Innovation tour, letos ve dvou destinacích, Londýně a Mnichově. Hlavním tématem akce byly jako obvykle novinky ze světa digitalizace, také informace o zvětšujícím se podílu umělé inteligence na firemních procesech, výhody a možná rizika tohoto trendu.

Mark Barrenechea – ředitel OpenTextu – zahájil konferenci svou přednáškou na téma „inteligentní podniková síť“, následoval rozhovor na pódiu s TOP zákazníky OpenTextu ze světoznámých společností (např. Siemens, Opel, Fresenius,...atd.). Svým příspěvkem navázal Muhi Majzoub (Executive Vice President at OpenText), tématem bylo EIM – příští generace, automatizace).
Zajímavá byla také přednáška Cesta do Cloudu 2.0 v EIM z úst Savinaye Berryho (VP Cloud Services, OpenText).

Po obědě následovalo množství souběžných přednášek, účastníci si mohli vybrat dle svých preferencí, který sál navštíví. V půl šesté byl přednáškový blok ukončen, proběhl networking u kanapek a loučení s Innovation Tour.

Tak zase za rok!