Tiskové zprávy & Novinky

OpenText Enterprise World Vienna 2019 14. 03. 2019

12.- 14. 3. 2019 se ve Vídni konala technická konference společnosti OpenText - Enterprise World 2019 - událost roku v digitálním světě z oblasti správy dokumentů a řízení podnikových procesů.

Jsme členy Americké obchodní komory na Slovensku 08. 03. 2019

Společnost IXTENT je i v roce 2019 členem Americké obchodní komory na Slovensku, která je v současnosti jednou z největších a nejaktivnějších zahraničních obchodních komor v zemi. Přibližně 23 % tvoří americké společnosti, 42 % slovenské společnosti a zhruba 35 % jsou jiné národnosti.

Pozvánka k účasti na SAP NOW 2019 08. 03. 2019

Vážení obchodní přátelé, rádi bychom vás v rámci partnerství se společností SAP pozvali na událost roku, největší konferenci SAP v roce 2019. Vydejte se s námi na cestu do digitální budoucnosti.

Úspěšný upgrade Sharepointu ve společnosti Philip Morris ČR a.s. 03. 03. 2019

Projekt byl realizován na přelomu ledna a února 2019, proběhl bez jakýchkoliv komplikací. Pavel Dvořák, IS Operations Systems Analyst ve společnosti Philip Morris ČR a.s., k realizaci upgradu poznamenal: „V projektu oceňuji profesionální práci a přímou komunikaci společnosti IXTENT.“

IXTENT provedl upgrade Content Serveru na nejnovější verzi pro společnost EvoBus 12. 02. 2019

Projekt, který byl uveden do provozu v polovině listopadu 2018, trval 83 dní. Upgrade dovolil zákazníkovi využít přidané hodnoty nejnovější verze softwaru. Nově má EvoBus k dispozici Tempo box, který zjednodušuje práci v oblasti správy obsahu a umožňuje uživatelům synchronizovat, sdílet a ukládat informace mezi všemi zařízeními, které používají, aniž by ztratili bezpečnost správy záznamů a zabezpečení vyžadované vnitřními předpisy a průmyslovými předpisy organizace.