Tiskové zprávy & Novinky

Pozvánka na webinář - inovativní nadstavba OpenText Content Suite 03. 07. 2018

Jsou pro vás integrační možnosti OpenText Content Suite nedostatečné? Vyvinuli jsme pro vás široce konfigurovatelnou nadstavbu! Seznamte se se Smart Document Flow!

Pozvánka na webinář - redigování citlivých údajů v dokumentech 03. 07. 2018

Hledáte sofistikovaný nástroj pro redigování citlivých údajů v dokumentech, který splňuje požadavky GDPR? Seznamte se s OpenText Brava! Tato aplikace Vám navíc umožní snadné prohlížení, sdílení, schvalování a přezkoumávání souborů pro zvýšení provozní efektivity a úsporu nákladů.

Právě vyšlo nové číslo IXTENT newsletteru 28. 06. 2018

Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si vás oslovit s červnovým (narozeninovým) číslem našeho čtvrtletníku, přejeme vám příjemné čtení a krásné prožití léta. Tým IXTENT.

Novinky z OpenText Capture Center 13. 06. 2018

V první polovině tohoto roku vyšlo hned několik minoritních verzí produktu OpenText Capture Center, aktuálně je nejnovější verze 16.4.

IXTENT je hlavním partnerem konference SAP NOW WEEK 13. 06. 2018

Přijměte prosím srdečné pozvání na konferenci SAP NOW Week, která proběhne 17. – 20. září 2018 v budově SAP Services - Metronom Business Center. Rádi bychom vás upozornili na sekci CustomerNOW ve středu 19. září, kde bude společností IXTENT od 15:10 hod. prezentován Enterprise Content Management v praktickém využití pro obchod a marketing.