Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Správce osobních údajů, společnost IXTENT s.r.o. , se sídlem Prague Marina Office Center, Jankovcova 1595/14, 170 00 Praha 7 - Holešovice, IČ: 27071162, zapsaný ve veřejném rejstříku vedeném u MS v Praze, oddíl C, vložka 94089, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies a systémová data, která jsou zde užita za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • vytváření remarketingových seznamů;
    • fungování webových stránek.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou lze zaslat na kontaktní adresu: marketing@ixtent.com. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nejpozději však do 30 dní od vznesení námitky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  6. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies, které jsou uvedeny v bodě 10.
  7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Leady provozované společností IMPER CZ, s.r.o., IČO: 28547888, Praha 5 - Smíchov, Viktora Huga 359/6, PSČ 150 00
    • Poskytovatelem služby Optimizely provozované společností Optimizely, sídlem.631 Howard St. Suite 100, San Francisco, CA 94105
  8. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:
  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
  10. Správce zpracovává následující soubory cookies:
    1) Nutné k provozování webu - Fungování jednotlivých stránek webu a událostí
    2) Analytické Google Analytics Sledování jednotlivých stránek webu.
    Slouží k vytváření statistik o návštěvnosti.
    2) Analytické Optimizely A/B testování
    3) K marketingovým účelům Leady Sledování jednotlivých stránek a událostí.
    Slouží k identifikování firemních zákazníků, kteří navštívili web.