Tiskové zprávy & Novinky

OpenText vydal novou mobilní aplikaci pro Content Server 16 11. 07. 2017

Pro uživatele, kteří potřebují přístup k dokumentům a dalšímu informačnímu obsahu společnosti i na cestách, vydal OpenText zcela novou mobilní aplikaci Content Server Mobile. Ta umožňuje procházení, prohlížení, stahování, upravování, ale i ukládání dokumentů na Content Serveru pomocí mobilního přístroje, a to i v případě, že bude v režimu offline.

online WEBINÁŘ - Digitální revoluce v novém uživatelském prostředí pro práci s dokumenty 21. 06. 2017

Stále se potýkáte s Vašimi neuspořádanými dokumenty, některé nemůžete najít a někdy už ani netušíte, kdo naposledy s nimi pracoval a kde je finální verze uložena? Víme, jak Vám pomoci. Zveme Vás na online webinář, díky kterému se seznámíte s revolučním uživatelským rozhraním OpenText Content Suite 16. Jedná se o designově moderní a uživatelsky více než přívětivé prostředí, které Vás přesvědčí, že práce s dokumenty může být i příjemnou zábavou. A to nemusíte být IT expert!

Konec podpory produktu Microsoft Office 2007 21. 06. 2017

K datu 10. října 2017 končí podpora produktů Microsoft Office 2007. Po tomto datu již nebudou vydávány žádné bezpečností aktualizace, nebude možné získat bezplatnou nebo placenou podporu a rovněž již nebude aktualizována technická dokumentace.

ČD - Telematika a.s. má nový systém pro práci s projektovou dokumentací 20. 06. 2017

Na konci května dokončila společnost IXTENT pro společnost ČD - Telematika a.s. implementaci řešení s názvem Projektová kancelář. Cílem bylo vytvoření dynamické adresářové struktury, která by umožňovala rozřazovat dokumenty do adresářů podle jednotlivých typů dokumentů a jejich aktuálnosti.

EvoBus Česká republika má digitalizovanou agendu vozidlové dokumentace díky společnosti IXTENT 19. 06. 2017

Společnost EvoBus Česká republika je zákazníkem společnosti IXTENT již od roku 2012. Díky digitalizaci velké části agendy na vybraných výrobních úsecích, souvisejícími s životním cyklem konkrétních obchodních artiklů (v tomto případě autobusů), kterou zajistila společnost IXTENT, patří EvoBus Česká republika mezi organizace vítající digitální věk.

Chcete získávat novinky?