Tiskové zprávy & Novinky

Ještě stále si ve firmě předáváte papírové dokumenty? Seminář tentokrát v Bratislavě! 18. 09. 2017

Pražské setkání na téma "Vy si ještě ve firmě stále předáváte papírové dokumenty" natolik zaujal naše klienty i nové zákazníky, že jsme se rozhodli jej uspořádat i v Bratislavě...

Vy si ještě ve firmě stále předáváte papírové dokumenty?! 17. 08. 2017

Jestli u Vás ve firmě ještě kolují papíry, jak pak chcete naplnit nejnovější požadavky legislativy a uspět na trhu v době digitální transformace a automatizace práce?

OpenText vydal novou mobilní aplikaci pro Content Server 16 11. 07. 2017

Pro uživatele, kteří potřebují přístup k dokumentům a dalšímu informačnímu obsahu společnosti i na cestách, vydal OpenText zcela novou mobilní aplikaci Content Server Mobile. Ta umožňuje procházení, prohlížení, stahování, upravování, ale i ukládání dokumentů na Content Serveru pomocí mobilního přístroje, a to i v případě, že bude v režimu offline.

online WEBINÁŘ - Digitální revoluce v novém uživatelském prostředí pro práci s dokumenty 21. 06. 2017

Stále se potýkáte s Vašimi neuspořádanými dokumenty, některé nemůžete najít a někdy už ani netušíte, kdo naposledy s nimi pracoval a kde je finální verze uložena? Víme, jak Vám pomoci. Zveme Vás na online webinář, díky kterému se seznámíte s revolučním uživatelským rozhraním OpenText Content Suite 16. Jedná se o designově moderní a uživatelsky více než přívětivé prostředí, které Vás přesvědčí, že práce s dokumenty může být i příjemnou zábavou. A to nemusíte být IT expert!

Konec podpory produktu Microsoft Office 2007 21. 06. 2017

K datu 10. října 2017 končí podpora produktů Microsoft Office 2007. Po tomto datu již nebudou vydávány žádné bezpečností aktualizace, nebude možné získat bezplatnou nebo placenou podporu a rovněž již nebude aktualizována technická dokumentace.

Chcete získávat novinky?